Care este cea mai buna Masina de Spalat Rufe Electrolux?

De ce ar trebui sa alegi masina de spalat rufe Electrolux? Ei bine, aceasta este o firma care are un anumit renume atat pe piata interna, cat si pe cea externa, fiind intr-o continua dezvoltare. Electrolux este o firma cu productie in Romania, care fabrica o gama larga de produse, cum ar fi masini de spalat rufe, aspiratoare, congelatoare, aragaze si frigidere.

Este o intreprindere intr-o continua dezvoltare care devine din ce in ce mai cautata, datorita produselor sale de calitate. Masina de spalat Electrolux este o achizitie buna, multumita raportului calitate-pret, care poate indeplini cerintele fiecarui consumator in parte.

De ce sa alegi Electrolux?

Firma Electrolux este renumita pentru produsele sale calitative. Este unul dintre liderii globali in ceea ce priveste piata electrocasnicelor, dezvoltand solutii inovative, concepute cu grija si bazate pe cercetarea aprofundata a consumului, ce indeplinesc nevoile actuale ale consumatorilor.

Achizitionarea unei masini din gama Electrolux reprezinta cea mai buna alegere pe care o poti face, datorita consumului limitat de apa si energie, a pretului accesibil oricarui buzunar si a numarului mare de programe de spalare, respectiv functiile de care aceasta dispune.

Istoricul Companiei

A aparut in anul 1905 in Stockholm avand ca prim produs lampi pe baza de kerosen. Anul 1910 aduce producerea motoarelor Electrolux dar, odata cu dezvoltarea energiei electrice, are loc o scadere semnificativa din punct de vedere al productiei.

Aceasta determina firma sa treaca la producerea aspiratoarelor. Electrolux a inceput productia masinilor de spalat industriale in anul 1944, iar in anul 1950 au aparut primele masinile de spalat gospodaresti de tip W20.

Ce trebuie sa ai in vedere atunci cand cumperi o Masina de Spalat?

Alegerea unei masini de spalat reprezinta un moment important pentru orice familie. Cand achizitionezi un astfel de produs trebuie sa ai in vedere urmatoarele caracteristici si anume: bugetul, dimensiunile de care dispune imobilul tau, consumul de energie respectiv apa, programele de spalare si functiiile acesteia.

Bugetul reprezinta, de multe ori, o problema in ceea ce priveste achizitionarea unui astfel de electrocasnic. O masina de spalat este un produs indispensabil in zilele noastre, care poate fi obtinut cu un buget mediu. Gama Electrolux ofera masini de spalat de o calitate superioara, accesibile fiecarui buzunar, care indeplinesc in acelasi timp nevoile familiei tale.

Indiferent de suprafata de care dispune locuinta ta, firma Electrolux satisface si aceasta necesitate, indiferent ca vorbim de un imobil cu dimensiuni mari sau unul cu spatiu ceva mai redus. De asemenea, poti opta pentru un astfel de electrocasnic si in functie de numarul membrilor familiei tale. Electrolux pune la dispozitia clientilor sai masini de spalat a caror capacitate de incarcare variaza de la 5, pana la 10 kg.

Aceasta firma a implementat diverse functii care sa le usureze viata clientilor. Datorita tehnologiei Steam System,tesaturile delicate pot fi spalate cu usurinta fara a fi deteriorate, iar procesul de calcare al rufelor devine mult mai usor de realizat multumita aburului produs ce netezeste cutele. O alta functie interesanta introdusa in cadrul produselor lor este Time Manager,cu ajutorul caruia poti seta timpul pe care il ai la dispozitie pentru spalare, gradul de murdarie al hainelor si incarcatura masinii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *