Curata Corect Uscatorul de Rufe Beko

Curatarea electrocasnicului este necesara ori de cate ori este vizibila murdarie sau utilizarea acestuia a fost intensa in ultima perioada de timp. Curatarea uscatorului de rufe Beko este o sarcina simpla daca urmezi intocmai instructiunile, astfel incat uscatorul sa fie intr-o stare buna de functionare.

Intretinerea si Curatarea Suprafetelor Vizibile

Carcasa exterioara: Cea mai la indemana metoda este utilizarea unei lavete cu o cantitate mica de detergent si apa (de asemenea, nu uita sa stergi praful depus in spatele electrocasnicului).

Filtrul de praf: Pentru a curata aceasta parte componenta, va trebui sa urmezi o serie de pasi. Astfel, parcurge urmatoarele instructiuni:

  1. Ridica filtrul.
  2. Deschide filtrul.
  3. Foloseste laveta umeda pentru a curata filtrul pe ambele parti (poti utiliza si mana umeda pentru aceasta operatiune).
  4. Curata filtrul cu aspiratorul (daca este nevoie).
  5. Foloseste aspiratorul (daca este nevoie) si in interiorul locului de unde ai luat filtrul.
  6. Daca filtrul este excesiv de murdar sau are depunere de calcar, curata-l sub un jet de apa calduta.
  7. Inainte de introducerea filtrului, sterge-l bine cu o laveta uscata/un prosop, astfel incat sa nu fie umed.

Curatarea condensatorului: Accesul la condensator se face in functie de tipul de uscator, ceea ce inseamna ca trebuie sa consulti manualul de utilizare al uscatorului de rufe Beko DPY8506GXB1. Pentru curatarea acestuia va trebui sa utilizezi o laveta umeda sau un aspirator cu atasament de perie.

Tamburul: Acesta se curata cu o laveta umeda si o solutie de curatare pe baza de otet.

Toate aceste activitati sunt efectuate in momentul in care electrocasnicul este scos din functiune si o perioada de timp a trecut de la ultimul ciclu de uscare, astfel incat sa nu produca anumite leziuni/arsuri pe suprafata pielii.

Inlocuirea componentelor interioare

Inlocuirea pieselor uscatorului de rufe Beko se poate face in prezenta unui specialist. Fiind o firma internationala, care are o productie in plina dezvoltare, piesele de schimb sunt usor de procurat si la un pret accesibil oricarui buzunar. Recomandarea este de a utiliza in permanenta piese originale Beko, insa, la nevoie, poti utiliza si piese din comert, insa trebuie sa fii atent la calitatea produselor pe care le utilizezi. Uscatorul de rufe Beko reprezinta electrocasnicul de care ai nevoie in viata ta.

Uscator Rufe Beko – Usor de utilizat, elegant si inteligent, acest electrocasnic o sa reduca nivelul de umiditate din casa ta, timpul alocat pentru uscarea rufelor si, in acelasi timp, o sa creasca timpul pe care il petreci cu cei dragi tie. Scamele de pe rufe o sa devina o amintire, iar parfumul imbietor o sa te urmareasca oriunde ai merge, datorita uscatorului de rufe Beko.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *