Masina de Spalat cu Uscator Arctic APLWD741262WST

Masina de spalat rufe cu uscator Arctic APLWD741262WST, Spalare 7 kg, Uscare 4 kg, 1200 rpm, Clasa D, Motor Silent Inverter, HomeWhiz, Conectare Bluetooth, ExtraSteam, Downloaded Program, Alb. Masina de spalat cu uscator Arctic este un model dotat cu tehnologie moderna si functii aditionale, pentru a oferi confort in gospodarie.

Spatiul din locuinta va fi folosit eficient, deoarece electrocasnicul are atat programe de spalare, cat si pentru uscare. Asadar, achizitia a doua produse diferite nu va mai fi necesara. Foarte interesant este ca masina de spalat cu uscator Arctic poate fi utilizata de la distanta prin intermediul aplicatiei HomeWhiz. De asemenea, caracteristicile tehnice avansate si programele variate de spalare si uscare iti vor simplifica treburile zilnice din casa.

De ce sa alegi masina de spalat Arctic APLWD741262WST

Masina de spalat cu uscator Arctic este conceputa pentru a fi eficienta si pentru a avea un consum redus. Iti recomandam sa citesti manualul de instructiuni pentru a descoperi cum functioneaza electrocasnicul si cum il poti intretine, pas cu pas. Modelul APLWD741262WST este o masina de spalat normala cu incarcare frontala si cu un uscator de rufe cu condensare incorporat. Iata 3 motive pentru care iti recomandam sa alegi acest produs pentru locuinta ta.

Caracteristici tehnice

Masina de spalat cu uscator Arctic iti ofera flexibilitate in utilizarea ei, chiar si de la distanta. Ciclul de spalare sau uscare poate fi programat prin intermediul aplicatiei HomeWhiz. Conexiunea se poate face prin Bluetooth, atat de pe smartphone, cat si de pe tableta sau laptop. Motorul Silent Inverter iti garanteaza un nivel ridicat de performanta si tehnologie. Acesta este destinat sa iti aduca o serie de avantaje in locuinta.

Nivelul de zgomot este unul redus, atat la spalare, cat si la uscare, iar consumul de apa si energie redus considerabil. Prin urmare, te poti odihni in timpul liber, chiar daca produsul se afla in functionare. Tehnologia implementata ce functioneaza pe baza de aburi, numita ExtraSteam, iti ofera o ingrijire delicata a hainelor si elimina cutele.

Asadar, nu vei mai pierde timp cu calcatul hainelor, iar acestea pot fi aranjate direct in dulap, imediat dupa finalizarea procesului de uscare. Principalele caracteristici tehnice ale masinii de spalat cu uscator de rufe Arctic sunt:

 • Clasa eficienta energetica: B;
 • Numar programe de spalare: 15;
 • Viteza maxima de centrifugare: 1200 rpm;
 • Capacitate de incarcare: 7 kg;
 • Capacitate uscator: 4 kg;
 • Nivel zgomot: 55 dB;
 • Nivel zgomot centrifugare: 76 dB;

Programe de spalare

Sortarea rufelor este foarte importanta, iar aceasta se face in functie de tipul de tesatura, culoare, grad de murdarie si temperatura de spalare permisa. Dupa ce ai pregatit incarcatura de haine si ai introdus-o in electrocasnic, poti alege unul din cele 15 programe speciale.

Exista cate un program pentru fiecare tip de material (bumbac, camasi, geci cu puf, etc.). Iti recomandam programul special, numit Eco 40-60, pentru rufele din bumbac cu un grad uzual de murdarie. Consumul de apa si energie electrica va fi unul mai redus, chiar daca acest program dureaza ceva mai mult decat celelalte.

De asemenea, Downloaded Program iti ofera posibilitatea de a descarca programe suplimentare de spalare si uscare. Prin intermediul aplicatiei HomeWhiz, poti utiliza unul din programele implementate sau il poti modifica in functie de preferinte. Iti recomandam sa consulti sectiunea Control de la distanta din aplicatie pentru mai multe detalii.

Garantie Extinsa

Masina de spalat cu uscator Arctic are inclusa, in pretul de achizitie, o garantie standard cu un termen de 24 de luni. Atunci cand electrocasnicul sufera daune, pe timpul transportului, sau la scurt timp dupa achizitie, prin intermediul garantiei, firma este obligata sa iti repare produsul.

De asemenea, daca iti vei prelungi perioada de garantie, vei avea prioritate in service, iar in cazul unei defectiuni majore, produsul va fi inlocuit rapid. Garantia poate fi prelungita cu 1 an sau 2 ani, in functie de alegerea clientului. Iti recomandam sa adaugi in cosul de cumparaturi optiunea pentru 2 ani suplimentari, pentru a avea siguranta extinsa.

Totodata, aceasta optiune este la un pret mai avantajos decat cea pentru 1 an aditional de garantie.Cum sa cureti corect masina de spalat cu uscator Arctic APLWD741262WST. Riscul problemelor intalnite frecvent la acest electrocasnic, poate fi diminuat daca masina este curatata la intervale regulate de timp.

Iti recomandam sa citesti sectiunea Întreținerea și curățarea din manualul de instructiuni al produsului, pentru mai multe detalii. Mentenanta si intretinerea periodica a componentelor masinii de spalat cu uscator Arctic iti vor asigura un ciclu de spalare si uscare eficient. De asemenea, evacuarea apei ramase si curatarea filtrului pompei trebuie facuta, periodic, sau la nevoie.

Filtrul trebuie curatat atunci cand este infundat sau cel putin o data la 3 luni. Rolul sistemului de filtrare a unei masini de spalat cu uscator Arctic este de a impiedeca articolele solide (spre exemplu nasturii, monedele, etc.) sa deterioreze elicea pompei, pe parcursul procesului de evacuare a apei de spalare. Daca apa nu va fi evacuata, atunci filtrul trebuie curatat.

Intretinerea Periodica

Iti recomandam sa cureti sertarul pentru detergent cel putin o data la 4-5 cicluri de spalare. Acest proces va preveni acumularea reziduurilor chimice. Dupa ce ai deconectat masina de la sursa de energie electrica, poti incepe procesul de curatare a compartimentului de detergent, astfel:

 • demonteaza compartimentul de detergent din masina;
 • scoate sifonul din compartiment prin ridicarea partii posterioare a acestuia (procedeul invers la montarea acestuia);
 • spala cele 2 componente, cu apa calda, in chiuveta;
 • iti recomandam o perie de curatat pentru a nu avea contact cu reziduurile care iti pot afecta pielea;
 • introdu compartimentul inapoi in locasul acestuia, dupa ce e curatat in totalitate;
 • asigura-te ca acesta este amplasat corect.

De asemenea, iti recomandam sa cureti in mod regulat interiorul cuvei. O bucata de material moale, usor umezita, este ideala pentru stergerea componentelor. Dupa fiecare spalare si uscare, pot ramane substante straine in interiorul cuvei.

Mentenanta Componentelor

Exista filtre la alimentarea cu apa prin furtun, care previn intrarea corpurilor straine in masina de spalat sau a impuritatilor. Atunci cand sunt murdare sau infundate, filtrele pot fi curatate, astfel:

 • inchide robinetele;
 • elimina piulitele furtunurilor de alimentare a apei pentru a avea acces la filtre;
 • curata reziduurile acumulate cu o perie corespunzatoare;
 • monteaza piulitele furtunurilor dupa ce filtrele sunt curatate.

La inceput va fi mai greu, insa dupa ce te vei obisnui, acest lucru va deveni un automatism. Cu cat masina de spalat este curatata mai des, cu atat eficienta in spalare si uscare va fi mai mare. Nu uita sa verifici filtrul de evacuare a apei. Acesta joaca un rol deosebit de important in procesul de spalare a hainelor, iar daca filtrul se va bloca, masina se va opri automat.

Procesul de curatare a filtrului de evacuare nu este deloc complicat, insa, daca intampini probleme, iti recomandam sa consulti manualul de instructiuni. Acesta contine un ghid detaliat, pas cu pas, ilustrat cu imagini, unde este nevoie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *