Uscator de Rufe Electrolux PerfectCare 800 EW8H458B

Este un uscator de rufe Electrolux necesar intr-o gospodarie? Gama variata de produse iti pune la dispozitie cele mai bune variante de uscatoare cu tehnologie de ultima generatie. Programele de uscare te vor ajuta sa ai hainele pregatite la timp, iar, pe termen lung, acestea isi vor mentine culoarea cat mai naturala. De asemenea, caracteristicile tehnice avansate vor preveni degradarea tesaturii rufelor. Modelul PerfectCare 800 este dedicat celor care vor sa-si protejeze hainele si sa elimine mirosurile neplacute. Iata 3 motive pentru care iti recomandam sa alegi un uscator de rufe Electrolux.

De ce sa alegi Uscator de Rufe Electrolux PerfectCare 800 EW8H458B

Te-ai saturat sa intinzi hainele pe sarma sau peste tot prin casa? Conditiile meteo sunt schimbatoare, iar, adesea, hainele nu sunt uscate la timp? Uscatorul de rufe Electrolux va rezolva aceste probleme prin intermediul caracteristicilor tehnice de ultima generatie si a programelor variate de uscare a hainelor. In cazul in care vei intampina probleme tehnice dupa achizitionarea produsului, iti recomandam sa citesti conditiile de garantie. Ideal ar fi sa contactezi firma de la care ai cumparat electrocasnicul, deoarece, o interventie incorecta poate agrava problema.

Caracteristici Tehnice

Motorul de tip Inverter si tehnologia implementata cu pompa de caldura, iti vor aduce o uscare eficienta si rapida. Aerul cald va fi refolosit pentru uscarea hainelor, consumul de energie va fi redus, iar caldura nu va fi degajata in locuinta. Motorul este unul silentios, eficient si de o fiabilitate deosebita, fiind cel mai accesibil de pe piata.

De asemenea, datorita pompei de caldura, pe timpul procesului de uscare, hainele nu vor fi expuse la temperaturi foarte ridicate. Temperaturile ridicate pot afecta tesatura si culoarea hainelor, cum se intampla in cazul uscatoarelor de rufe fara pompa de caldura. Principalele caracteristici tehnice ale uscatorului de rufe Electrolux sunt:

  • Clasa eficienta energetica: A++;
  • Tip deschidere hublou: Stanga;
  • Numar programe de uscare: 12;
  • Material cuva: Inox;
  • Capacitate uscare: 8 kg;
  • Nivel zgomot: 66 dB;

Programe de Uscare

Uscatorul de rufe Electrolux este des intalnit pe piata si are sute de recenzii pozitive. Cele 12 programe de uscare vor contribui la protejarea hainelor, atat pe termen scurt, cat si pe termen lung. Prin programul SensiCare, durata ciclului se va regla automat in functie de nivelul de umezeala din incarcatura hainelor. Prin urmare, consumul de energie electrica va fi redus, iar hainele vor fi gata la timp. Sistemul DelicateCare iti ofera un ciclu de uscare personalizat, prin care miscarile tamburului si temperatura sunt reglate automat, in functie de tipul de tesatura al incarcaturii.

In cazul in care doresti sa-ti usuci asternuturile de pat sau ai o incarcatura mai mare de haine, poti utiliza programul Mixt XL. Daca vei utiliza corect programele de uscare, nu vei intampina probleme la uscarea hainelor. Hainele nu vor fi micsorate, parul animalelor va fi indepartat, iar consumul de energie va fi redus in mod semnificativ. Prin urmare, iti recomandam sa citesti despre fiecare functie si program in parte.

Conditii de Garantie

Nu trebuie sa-ti faci griji daca uscatorul de rufe se va strica sau vei intampina probleme tehnice, la scurt timp dupa ce l-ai cumparat. Termenul de garantie expira dupa 2 ani de zile, insa ai posibilitatea de a-l prelungi pana la 4 ani de zile. Totodata, atunci cand vei prelungi termenul de garantie, vei avea prioritate in service, iar produsul va fi inlocuit in caz de dauna totala.

Majoritatea oamenilor considera ca o garantie standard este de ajuns, insa atunci cand intampina o problema, isi schimba parerea. Expertii nostri iti recomanda sa prelungesti termenul de garantie cu cel putin 1 an, deoarece vei obtine si beneficiile suplimentare.

Curata Corect Uscatorul de Rufe Electrolux PerfectCare 800 EW8H458B

Daca vei respecta instructiunile si vei curata uscatorul de rufe, periodic, nu vei avea probleme tehnice. Principala problema este ca unii oameni nu stiu sa curete corect un uscator de rufe, lucru care va duce la scaderea eficientei in uscarea hainelor. Cel mai important aspect, atunci cand iti cumperi un produs nou, este sa te documentezi cum il poti intretine cat mai eficient.

De asemenea, fundamentala pentru durata mai lunga de viata a unui uscator de rufe Electrolux, este mentenanta periodica (filtre, furtunuri, etc.). Atunci cand nu vei curata componentele din interior sau filtrul de scame, consumul de energie va creste, iar eficienta programelor de uscare va scadea. Totodata, in caz de suprasolicitare, anumite parti componente ale uscatorului pot fi avariate.

Intretinere Superficiala

Cel mai important lucru atunci cand vrei sa cureti un uscator de rufe este siguranta ta. Pentru a evita electrocutarea, deconecteaza uscatorul de la reteaua electrica. Componentele din interiorul uscatorului pot fi curatate cu o laveta moale, usor umezita. Mare atentie la produsele de intretinere pe care le folosesti atunci cand stergi componentele.

Iti recomandam sa nu folosesti solutii precum solventi, agenti de curatare pentru sticla sau universali, deoarece acestia pot duce la deteriorarea materialului din interior. Tamburul este cel mai pretentios component, deoarece este prelucrat din inox. Asadar, iti recomandam sa folosesti un agent de curatare special pentru materialele din inox pentru a evita degradarea acestuia. Pentru celelalte componente poti folosi o laveta moale, umeda si solutie diluata de apa cu sapun sau detergent de vase.

Mentenanta Periodica

Filtrul de scame joaca un rol deosebit de important in procesul de uscare a hainelor. Iti recomandam sa-l verifici dupa fiecare ciclu, iar atunci cand e nevoie, sa il demontezi si sa il cureti. Cea mai eficienta metoda de curatare a flitrului este prin aspirare (cu ajutorul unui aspirator conventional), insa poti folosi si un jet de apa ceva mai puternic. Dupa ce folosesti jetul de apa, ai grija ca filtrul sa fie complet uscat inainte sa pui uscatorul de rufe in functiune. De asemenea, curatarea zonei de circulatie a aerului (spre exemplu capacul rotund, rotorul de suflanta, etc.) va contribui enorm la mentinerea unui ciclu de uscare al hainelor eficient.

Capacul rotund nu poate fi demontat, insa iti recomandam sa folosesti un aspirator conventional pentru curatarea acestuia. Rotorul de suflanta poate fi acoperit cu resturi de detergent si cu scame. Utilizarea unei lavete umede este cea mai buna solutie in acest caz. Dupa ce ai curatat filtrul de scame si zona de circulatie a aerului, poti monta la loc filtrul de scame. Dupa finalizarea procesului de curatare, uscatorul tau de rufe va functiona din nou, in cele mai bune conditii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *