Uscator de Rufe Samsung DV80T5220AW

Un uscator de rufe Samsung iti garanteaza confort maxim si performanta de cea mai buna calitate. Nu va mai fi nevoie sa iti usuci hainele intinzandu-le prin casa sau pe sarma. De asemenea, hainele tale vor fi protejate, culoare naturala se va mentine pe termen lung, iar programele speciale pentru materialele delicate iti vor usura munca semnificativ.

Te-ai gandit vreodata ca hainele tale pot fi uscate rapid, simplu si de la distanta, prin telefon sau tableta? Uscatorul de rufe Samsung este varianta ideala pentru gospodarie, cu o serie de avantaje la un pret accesibil.

De ce sa alegi Uscatorul de Rufe Electric Samsung DV80T5220AW

Tehnologia implementata cu pompa de caldura, specificatiile tehnice avansate, functiile aditionale si programe de uscare reprezinta principalele aspecte ale unui uscator de rufe Samsung. Totodata, electrocasnicul iti va oferi confort, un consum redus de apa si curent electric, iar hainele vor fi uscate la timp, imediat dupa ciclul de spalare.

Iti recomandam sa citesti cu atentie fiecare aspect in parte si avantajele pe care acesta ti le ofera. Uscatorul de rufe Samsung este printre cele mai des intalnite dispozitive din magazinele online. Iata 5 motive pentru care un uscator de rufe electric Samsung este varianta ideala pentru dimiciliul tau.

Specificatii Tehnice

Un uscator de rufe Samsung este prevazut cu o serie de caracteristici tehnice avansate care iti vor usura rutina zilnica. Electrocasnicul functioneaza prin condensare cu pompa de caldura. Acesta este alimentat cu electricitate, are incarcatura de tip frontal si panou de comanda de tip mecanic si digital. Astfel, nu vei mai avea batai de cap in ceea ce priveste vremea schimbatoare.

Pompa de caldura este cea mai eficienta tehnologie implementata la uscatoarele de rufe. Procesul de condensare iti va aduce un consum redus, iar hainele vor fi uscate in conditii optime. Spre deosebire de alte tipuri, acest model necesita o investitie mai mare, insa, pe termen lung, avantajele vor fi numeroase, iar riscul defectiunilor va scadea semnificativ. Principalele caracteristici tehnice ale uscatorului de rufe Samsung sunt:

  • Clasa eficienta energetica: A+++;
  • Tip deschidere hublou: Dreapta;
  • Numar programe de uscare: 14;
  • Material cuva: Inox;
  • Capacitate de incarcare: 8 kg;
  • Nivel zgomot: 63 dB;

Programe de Uscare

Uscatorul de rufe Samsung este dotat cu 14 programe de uscare care pot fi gestionate in mod foarte simplu prin intermediul aplicatiei SmartThings. Aceasta te va ajuta sa alegi ciclul potrivit pentru hainele tale, sa iti planifici ciclurile de uscare si sa rezolvi problemele de service. Totodata, poti cauta prin intermediul aplicatiei noi programe care iti vor mari performanta electrocasnicului. Atunci cand ai o incarcatura de haine ceva mai mica, iti recomandam sa utilizezi programul Quick Dry.

Hainele vor fi proaspat uscate in doar 35 de minute, iar acestea pot fi direct bagate in dulap sau le poti purta fara probleme. Fiecare program in parte este destinat pentru un anumit tip de material din care este facut articolul de imbracaminte. Iti recomandam sa consulti manualul de instructiuni pentru a afla avantajele programelor de uscare, precum si mai multe detalii referitoare la utilizarea corecta a acestora.

Clasa Energetica

Acest model de uscator de rufe Samsung are o clasa energetica superioara care iti va garanta un connsum de energie electrica scazut. Asadar, factura de la finalul lunii nu va suferi schimbari majore. Oamenii omit acest aspect atunci cand achizitioneaza un uscator de rufe si se lasa pacaliti de pretul scazut al produsului. Ulterior, acestia vor avea de pierdut din cauza consumului ridicat de energie.

Uscatorul de rufe Samsung are o clasa energetica A+++ dintr-o gama de la A+++ la D. Asadar, vei avea parte de o uscare eficienta si rapida a hainelor tale. Atunci cand urmaresti achizitia unei masini de spalat sau a unui uscator de rufe, acesta este unul dintre cele mai importante aspecte pe care trebuie sa le ai in vedere.

Eficienta la Condensare

Procesul de condensare este cel mai eficient la un uscator de rufe. Principalul avantaj al acestui tip de electrocasnic este ca refoloseste aerul cald din interior intr-un circuit inchis. Astfel, nu va mai fi necesara ventilarea unei camere, iar hainele nu vor mai fi afectate de temperaturile ridicate. De asemenea, intretinerea uscatorului este usurata prin intermediul filtrului 2-in-1. Acesta este mai usor de curatat, iar atunci cand filtrul sau schimbatorul de caldura trebuie curatate, vei fi anuntat prin intermediul unei alarme.

Nu amana acest proces, deoarece un filtru infundat iti va scadea performanta electrocasnicului si va creste consumul de apa si curent. Eficienta de condensare are rolul de a indica procentul de umiditate condensat si colectat de uscatorul de rufe. Modelul Samsung are o clasa eficienta la condensare de tip B, dint-o gama de la A la G. Iti recomandam sa alegi un model cu o clasa eficienta de tip A sau B.

Dimensiuni – Samsung DV80T5220AW

Uscatorul de rufe Samsung are un design modern, cu dimensiuni recomandate pentru locuinta ta. Modelul este de culoare alba, are o greutate de 50 kg, o inaltime de 85 cm, iar latimea si adancimea sunt de 60 cm. Acesta nu reprezinta cel mai important aspect, insa informatia este necesara atunci cand spatiul din gospodarie este limitat. Prin urmare, electrocasnicul poate fi manevrat usor si amplasat oriunde in gospodarie.

Dimensiunile nu sunt diferite fata de o masina de spalat rufe. Iti recomandam sa le amplasezi una langa cealalta pentru a evita deplasarea dintr-o camera in alta cu hainele umede. In cazul in care modelul este de dimensiuni prea mari pentru cerintele tale, exista varianta Slim pentru cei care stau la apartament sau garsoniera. Modelul este destinat pentru spatii inguste, avand dimensiuni mai mici decat un uscator de rufe Samsung standard.

Avantajele Uscatorului Samsung DV80T5220AW

Uscatorul de rufe Samsung are o serie de avantaje pe care le aduce in gospodarie. Vei avea hainele gata la timp, nu va mai fi necesara calcarea acestora, iar uscarea va fi eficienta. Tehnologia implementata si programele de uscare variate te vor ajuta sa obtii cea mai buna performanta. Iti recomandam sa te documentezi despre fiecare functie aditionala a electrocasnicului si despre beneficiile pe care acestea ti le pot aduce.

Manualul de instructiuni este principala sursa din care te poti informa corect, cu o explicatie facuta in pasi simpli. Acolo unde va fi cazul, vei intalni si imagini care te vor indruma in folosirea uscatorului. Folosirea incorecta a uscatorului si omiterea anumitor etape, precum mentenanta periodica si intretinerea, pot scadea perfomanta acestuia. Cu cat vei fi mai atent cu produsul tau, cu atat riscul de a se avaria va scadea, iar consumul de apa si curent va fi cel dorit.

Samsung DV80T5220AW are un Consum Redus

Clasa energetica superioara in combinatie cu tehnologia implementata prin pompa de caldura iti vor garanta un consum de energie si apa redus. Hainele tale vor fi uscate eficient, economic si delicat prin intermediul tehnologiei Heat Pump. Aceasta se va folosi de un refrigerant pentru a incalzi aerul din interior, in locul electricitatii, astfel incat consumul de energie sa fie redus la jumatate. De asemenea, uscatorul de rufe Samsung este dotat cu senzori de umiditate si temperatura care se ajusteaza automat.

Timpul de uscare va fi reglat pe parcursul ciclului de uscare, astfel incat hainele tale sa fie uscate complet si sa nu fie deteriorate, iar energia electrica sa fie economisita. Iti recomandam sa cureti filtrul dupa fiecare ciclu de uscare, deoarece in interiorul acestuia se aduna scame sau alte impuritati. Atunci cand filtrul este infundat, performantele scad, consumul creste, iar hainele pot fi afectate. Curatarea filtrului este simpla, iar acest model de electrocasnic este prevazut cu un model care nu necesita la fel de mult efort ca la un uscator de rufe standard.

Hainele nu Necesita Calcare

Te-ai gandit vreodata ca dupa un ciclu de uscare complet nu va mai fi necesara calcarea hainelor? Ce se va intampla daca nu poti fi prezent la scoaterea hainelor din uscator, la scurt timp dupa finalizarea ciclului de uscare? Acest model vine cu o tehnologie care iti va gasi solutia acestor probleme. Totodata, imediat dupa scoaterea hainelor din uscator, acestea pot fi aranjate in dulap. Tehnologia Optimal Dry ofera o uscare inteligenta, care iti va aduce rezultate excelente. Sistemul se bazează pe senzorii de umiditate si temperatura, prin care hainele vor avea parte de cele mai bune conditii, pe tot parcursul ciclului de uscare.

Astfel, nu vei mai pierde timp citind informatiile de pe eticheta rufelor, iar hainele vor fi igienizate in totalitate. Atunci cand ai o treaba de facut si nu poti ajunge la timp sa scoti hainele din uscator, iti recomandam sa folosesti functia aditionala Wrinkle Prevent. Dupa finalizarea ciclului de uscare, tamburul se va roti, intermitent, timp de 180 minute fara caldura. Astfel, hainele nu vor mai sta pe loc, iar formarea cutelor in tesatura va fi prevenita.

Uscare Rapida si Eficienta

Tehnologia implementata cu pompa de caldura si design-ul interior al uscatorului de rufe Samsung iti vor garanta o uscare rapida si eficienta. Tamburul este confectionat din inox, iar miscarile acestuia sunt asemanatoare valurilor, avand ca scop protejarea tesaturii si igienizarea completa a rufelor. De asemenea, motorul este calitativ, silentios si eficient atunci cand vine vorba de uscarea rapida a hainelor. Pentru rezultate exceptionale iti recomandam sa cureti, periodic, principalele componente din interiorul uscatorului. Adesea, raman impuritati sau alte obiecte straine care pot scadea perfomanta electrocasnicului.

Cel mai des folosita in curatarea acestora este o laveta moale, usor umezita. Pentru tamburul confectionat din inox iti propunem sa folosesti otet pentru a il curata complet. Nu uita sa deconectezi elecrocasnicul de la sursa de alimentare cu energie electrica atunci cand il cureti. Siguranta ta este prioritara fata de cea a electrocasnicului, iar normele de protectie sunt primul lucru pe care trebuie sa il cunosti, indiferent de situatia in care esti pus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *