Uscator Rufe Beko DPY8506GXB1

Uscatorul de rufe este un produs esential familiilor care nu dispun de un spatiu deschis unde pot sa si intinda rufele. Asadar, uscatorul de rufe reprezinta cea mai la indemana unealta pentru uscarea articolelor de imbracaminte intr-un timp cat mai scurt cu putinta, ceea ce il face un accesoriu important al masinii de spalat.

De ce sa alegi Uscatorul de Rufe Beko DPY8506GXB1?

Ei bine, raspunsul este simplu. Acest produs nu necesita un spatiu mare de depozitare spre deosebire de o culme de rufe sau un uscator de rufe clasic. Poate fi dispus in orice colt al locuintei tale, ceea ce contribuie la economisirea spatiului. Pentru mai multa economie de spatiu in casa ta, recomandarea este de a utiliza un kit de suprapunere. Acest kit se instaleaza pe masina de spalat (preferabil tot din gama Beko), iar uscatorul de rufe Beko se suprapune peste acesta, fiind mult mai elegant si utilizand un spatiu de stocare inexistent pana in momentul respectiv.

De asemenea, procesul de uscare al hainelor este mult mai rapid in comparatie cu celelalte metode care pot dura pana la 48 de ore. Pe langa timpul economisit pentru uscarea rufelor, mucegaiul si nivelul de umiditate din locuinta ta se vor reduce in mod simtitor, ceea ce este un plus nu doar pentru tine ci si pentru imobilul tau. Uscator Rufe Beko DPY8506GXB1 – Acest electrocasnic este simplu de utilizat si poate sa iti reduca efortul considerabil, atata timp cat este utilizat la capacitatea lui maxima.

Caracteristici Tehnice – Uscator Rufe Beko DPY8506GXB1

  • Tip incarcare: frontala
  • Dimensiuni: 59.7 x 60.9 x 84.6 (L x A x I)
  • Eficienta energetica: A+++
  • Capacitate incarcare: 8 kg

Uscator Rufe Beko DPY8506GXB1 – Acest electrocasnic are incorporat un motor silentios de tip Pro Smart Inverter,care este un aliat important atunci cand vine vorba de economisirea energiei electrice. Motorul are o garantie de 10 ani care te ajuta in cazul unor eventuale neplaceri. Este un motor robust si durabil alcatuit din componente de o calitate superioara.

Pe langa acest motor, pompa Eco Gentle Heat Pump faciliteaza uscarea rufelor la o temperatura redusa fiind mult mai eficienta comparativ cu modelele mai vechi si, de asemenea, contribuie alaturi de motorul Pro Smart Inverter,la reducerea considerabila a costurilor. Cuva are un design modern care faciliteaza, prin intermediul tehnologiei Aquawave,miscarea fluida a rufelor in timpul uscarii.

Programe de Uscare – Uscator Rufe Beko DPY8506GXB1

Programul Jeans este special conceput pentru persoanele care doresc sa fie comode. Acest program usuca perfect acest tip de tesatura intr-un interval de timp relativ scurt. De asemenea, iubitorii de sport nu au fost lasati pe dinafara de catre compania Beko. Asadar, a fost implementat programul Outdoor/Sports, care faciliteaza uscarea articolelor sportive. Daily Express este esential in ceea ce priveste uscarea rapida. Doua camasi pot fi uscate rapid si sunt gata imediat pentru a fi calcate cu ajutorul acesteia. Hygienic Drying contribuie la combaterea bacteriilor prin intermediul aburilor, fiind perfect pentru uscarea hainutelor bebelusilor, a lenjeriei intime si a prosoapelor.

Dupa terminarea programului de uscare, tehnologia Auto Anticrease se activeaza in mod automat si impiedica incurcarea rufelor. Shirts este special creat pentru a combate deteriorarea camasilor si prelungirea perioadei lor de utilizare. Programul Delicates permite o uscare perfecta la temperaturi scazute, iar tu poti selecta timpul de uscare intre 10 si 160 de minute. De asemenea, este posibila uscarea diferitelor tesaturi in acelasi timp fara a iti mai face griji ca acestea se pot deteriora, cu ajutorul tehnologiei Mix/Daily. Daca ai obiecte vestimentare din material sintetic, functia Synthetics contribuie la o uscare mult mai rapida.

Conditii de Garantie – Uscator Rufe Beko

In momentul in care achizitionezi un electrocasnic, este necesara verificarea garantiei pentru produsul respectiv. Garantia reprezinta obligatia vanzatorului de a repara sau de a restitui banii clientului, daca produsul este necorespunzator. Aceasta este aliatul tau care te va ajuta sa iti primesti banii inapoi daca ceva nu este in regula.

Citirea termenilor si conditiilor de garantie este esentiala pentru a evita clauzele ascunse care te pot pune in dificultate. Acest produs are o garantie de 10 ani pentru motor ceea ce inseamna o perioada indelungata. De aici rezulta faptul ca producatorul s-a angajat ca produsul lui este unul de top si se afla in parametri optimi ce poate rezista pana la 10 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *