Uscatorul de Rufe Vertical Mobil si Pliabil

Indiferent daca traiesti la tara sau la oras, dorinta de a usca rufele intr-o maniera placuta si rapida este comuna. Nu toata lumea se bucura de un spatiu deschis unde isi poate usca hainele. Uscatorul de rufe vertical mobil si pliabil este aliatul perfect atunci cand vine vorba de uscarea rapida si eficienta a rufelor, indifent de sezon.

De ce sa alegi Uscatorul de Rufe Vertical de 173cm?

Acest produs este ideal pentru tine si familia ta, fiind unul de top in ceea ce priveste uscatul rufelor. Reprezinta o modalitate de uscare rapida a hainelor indiferent de anotimp si poate fi depozitat in orice colt disponibil al locuintei tale. O diferenta majora intre acest uscator si celelalte din aceeasi categorie este reprezentata de prezenta suportului pentru umerase. Aceasta inovatie contribuie la uscarea mai simpla a articolelor vestimentare care necesita o atentie deosebita.

Capacitate Mare

Comparativ cu alte tipuri de uscatoare, acest produs are o capacitate mult mai mare de depozitare a rufelor. Design-ul complex ajuta la o uscare mult mai rapida, permitand aerului sa patrunda mai usor in cusatura. Asadar, rufele proaspat intinse pe uscatorul de rufe vertical vor avea o uscare mai accentuata, datorita fluxului constant de aer. Capacitatea mare de uscare este data si de faptul ca acest uscator este unul atipic, fiind conceput in pozitie verticala si nu in orizontala, cum sunt majoritatea uscatoarelor din aceasta clasa.

Dimensiuni Reduse

Uscatorul prezentat este usor de depozitat in orice colt al casei tale, datorita dimensiunilor reduse de care acesta dispune. Fiind un uscator vertical, acesta nu ocupa un spatiu mare in latime. Acesta este special conceput pentru o locuinta care nu dispune de o suprafata mare. Uscatorul de rufe vertical mobil si pliabil de 173 cm iti pune la dispozitie 3 compartimente de depozitare a rufelor, usor de pliat in momentul in care nu le utilizezi. Fiecare compartiment are o dimensiune de 77 cm in lungime, respectiv 67 cm in latime (in momentul utilizarii). Atunci cand nu il folosesti, are o dimensiune de 50 de cm in latime, ceea ce rezulta ca este un produs usor de depozitat in imobilul tau.

Fiabilitate Extinsa

Materialul din care acesta este confectionat are un rol esential in ceea ce priveste fiabilitatea produsului, durabilitatea si greutatea pe care o poate suporta. Este fabricat dintr-un plastic durabil care are proprietati diferite comparativ cu alte tipuri de materiale. De asemenea, are in componenta si A.B.S., un material foarte rezistent care contribuie la prelungirea longevitatii uscatorului de rufe. Datorita componentelor sale si a modului in care acesta a fost conceput, produsul are o stabilitate foarte mare. Asadar, poate sustine o cantitate mare de rufe fara ca produsul sa se deterioreze in urma unei utilizari indelungate.

Cum sa alegi locul potrivit pentru un Uscator de Rufe

In momentul in care doresti sa achizitionezi un astfel de produs, este necesar sa ai in vedere, ca si criteriu principal, spatiul de care dispune imobilul tau. In functie de locul de care dispui, poti cumpara acest produs perfect pentru tine si familia ta. Uscatorul de rufe vertical mobil si pliabil poate fi utilizat atat in interior, cat si in exterior, ceea ce il face un produs practic pentru orice tip de familie.

Alegerea locului in care amplasezi acest produs este una foarte importanta, deoarece nu doresti sa ocupi un loc pe care il poti folosi in orice alta activitate. Locul potrivit pentru un uscator de rufe trebuie sa indeplineasca cateva criterii pentru uscarea facila si rapida a articolelor de imbracaminte. Aceste criterii sunt fluxul constant de aer, incaperea aerisita si actiunea razelor solare.

Fluxul de Aer Constant  

Reprezinta un factor esential in ceea ce priveste procesul de uscare al rufelor. Timpul de uscare al rufelor variaza in functie de cantitatea de aer de care acestea dispun. Cu cat este mai mare fluxul de aer, cu atat timpul de uscare se reduce. Datorita aerului curat care circula prin tesatura, hainele vor avea un miros placut. Astfel, de fiecare data cand le reutilizezi, vei fi inconjurat de un balsam incantator atat pentru tine, cat si pentru persoanele din jurul tau.

Incapere Aerisita

Alegerea unei incaperi este mereu o problema in ceea ce priveste uscarea rufelor. Este necesar un spatiu cu un volum mare de aer cat mai curat (pentru a nu afecta mirosul hainelor). Totodata, incaperea trebuie sa fie cat mai luminoasa si cat mai rar folosita, astfel incat procesul de uscare sa nu interfereze cu activitatile tale. Utilizarea balconului este mult mai facila, comparativ cu alte incaperi, din mai multe puncte de vedere.

In acest spatiu poti sa lasi geamul deschis, astfel incat sa se produca o reinnoire constanta a volumului de aer, ceea ce determina o uscare mult mai rapida, datorita ventilatiei. Totodata, multumita faptului ca balconul este un spatiu situat in exteriorul locuintei, geamul deschis pentru uscarea rufelor nu o sa afecteze temperatura din interiorul casei, indiferent de conditiile atmosferice.

Raze Solare

Soarele este principalul aliat atunci cand vine vorba de eliminarea diferitilor virusi si bacterii. Expunerea rufelor la lumina solara are ca si rezultat combaterea bacteriilor, respectiv a virusilor intr-o proportie deosebit de mare. De asemenea, caldura emanata de catre razele solare potenteaza procesul de uscare in combinatie cu fluxul constant de aer.

Utilizarea balconului este mult mai facila comparativ cu alte incaperi, deoarece este un mediu luminos, oferind rufelor tale o uscare sanatoasa, utilizand energia verde la intreaga ei capacitate. Uscatorul de rufe vertical mobil si pliabil de 173 cm reprezinta alegerea ideala pentru tine si familia ta, datorita faptului ca este un produs usor de utilizat, durabil si practic, ce poate fi folosit de catre oricare dintre membrii familiei tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *